Αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας ο «βιαστής» της Δάφνης

Καμία σχέση με το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη έχει ο 52χρονος αποκαλούμενος ως «βιαστής» της Δάφνης, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή στη συμπληρωματική απολογία του.

Σε βάρος του κατηγορούμενου απαγγέλθηκε και νέα κατηγορία, καθώς μετά από αστυνομική έρευνα, βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστές» ανήλικα παιδιά.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, και φέρεται να υποστήριξε ότι το υλικό αυτό δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς «έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις κάμερες που ο 52χρονος είχε στο διαμέρισμα του, έχουν καταγραφεί τα βασανιστήρια στην άτυχη φοιτήτρια που τον περασμένο Μάιο, αστυνομικοί που είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα την είχαν βρει δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Τότε ο 52χρονος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε κριθεί προφυλακιστέος.

Ο μεσήλικας φέρεται να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στις κάμερες είχε καταγράψει τουλάχιστον έξι κοπέλες την ώρα που εκείνες ντύνονταν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις κάμερες τις ειχε τοποθετήσει για την ασφάλειά του, κάτι που γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.