Αστυνομικό μπλόκο σε 105 κιλά χασίς

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πάνω από 105 κιλά χασίς κι ένα πιστόλι «tokarev» κατασχέθηκαν μετά από έλεγχο αστυνομικών του B΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην περιοχή του Κερασοχωρίου.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής 34χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν, στον χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, 100 δέματα με ακατέργαστο χασίς βάρους 105 κιλών και 460 γραμμαρίων, καθώς και το πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm, στη θέση του συνοδηγού.

Ο 34χρονος κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς διαβατήριο Αλβανικών Αρχών, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Πέρα από τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν 250 ευρώ, διαβατήριο και δύο κινητά τηλέφωνα.

Με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία, για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.