Ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε το ΙΧ του πάνω σε κορμό δέντρου

Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την περίπτωση ασυνείδητου οδηγού που διαπιστώθηκε να έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω σε κορμό δέντρου!

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Κασσάνδρου και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Νικολάου, όπου ένας οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο και μάλιστα μέσα σε δενδροδόχο, προκαλώντας σοβαρές φθορές στον κορμό και στο ριζικό σύστημα δέντρου.

Μετά από σχετική καταγγελία που δέχθηκε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, που προχώρησε στην επιβολή προστίμου για παράνομη στάθμευση. Κατά τον έλεγχο των δημοτικών αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε μετακινηθεί κατά περίπου ένα μέτρο. Ωστόσο στο δέντρο είχε ήδη προκληθεί ζημιά.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι το δέντρο δεν στηρίζεται σωστά, γεγονός που επιβεβαίωσε η Διεύθυνση Διαχείρισης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, διαπιστώνοντας σε αυτοψία της σοβαρή φθορά στον κορμό και στο ριζικό σύστημα του δέντρου, με αποτέλεσμα αυτό να έχει καταστραφεί και να απαιτείται η αντικατάστασή του.

Τη μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.