Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής 28/12 στο κέντρο της Αθήνας, στου Γκύζη, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ένας άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα newsit.gr, όλα έγιναν σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Γκύζη, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην σύζυγό του.
Ο άνδρας μαχαίρωσε την 60χρονη Ελληνίδα σύζυγό του καταφέρνοντάς της σοβαρά τραύματα στο λαιμό. Αντικρίζοντας τη γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος ο δράστης ανέβηκε στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας και έβαλε τέλος της ζωής του πέφτοντας στο κενό.
Άμεσα έφτασε στο σημείο αστυνομία και ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τη γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























