Αθωώθηκε ο Γρηγόρης Τσιρώνης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο άλλοτε «επικηρυγμένος» ως ένας από τους γνωστούς ως «ληστές του Διστόμου», Γρηγόρης Τσιρώνης από το σύνολο των κακουργηματικών κατηγοριών που αντιμετώπιζε για τις οποίες είχε παραμείνει στη φυλακή για 18 μήνες.

Το δικαστήριο κρίνοντας πως δεν προέκυψαν σε βάρος του στοιχεία τον απάλλαξε από 72(!!!) κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών μόνο για δύο πλημμελήματα.

Με την απόφασή τους, οι δικαστές απάλλαξαν και τους υπόλοιπους 10 συγκατηγορουμένους του από τα αδικήματα ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση (Ε.Α.).Για μία από τις μεγαλύτερες σκευωρίες της Ασφάλειας που κατέρρευσε, μίλησε ο συνήγορος του Γρ. Τσιρώνη, Κώστας Παπαδάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο διασυρμό και τη σπίλωση που υπέστη ο κατηγορούμενος όλα αυτά τα χρόνια, άδικα, λόγω της «διαχρονικής μονομανίας κατασκευής τρομοκρατών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.