Ατύχημα με το αυτοκίνητο για την Ραχήλ Μακρή

Η Ραχήλ Μακρή είχε το πρωί της Δευτέρας, ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, καθώς πήγαινε στις πρόβες της για το Just The 2 Of Us. Η γνωστή πολιτικός χτύπησε το πόδι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η εκπομπή Ευτυχείτε πρόβαλε σήμερα αποκλειστικά πλάνα, λίγα λεπτά μετά το ατύχημα.

Η Ραχήλ Μακρή μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου αποκάλυψε πώς ακριβώς συνέβη το τροχαίο ατύχημα: “Σας ευχαριστώ όλους πολύ. Είμαι καλύτερα, πονάει λίγο το πόδι μου. Πιστεύω να πάω λίγο καλύτερα. Ο γιατρός μου συνέστησε να το ξεκουράσω λίγο, για να μην έχουμε περαιτέρω πρόβλημα. Από το 1998 οδηγώ, δεν έχω τρακάρει ποτέ. Το σοκ ήταν μεγάλο. Ήταν ένας οδηγός μπροστά μου, που είδε μια σακούλα στον αέρα και μπερδεύτηκε ότι ήταν γάτα, κοκάλωσε το αυτοκίνητό του ξαφνικά. Εγώ οδηγούσα το αμάξι του συζύγου μου, μέχρι να προλάβω από το σοκ μου, χτύπησα με δύναμη πάνω του. Κακώς εγώ φορούσα και γόβες και οδηγούσα, με αποτέλεσμα να χτυπήσω το πόδι μου. Πάντα φοράω ζώνη. Το λάθος μου ήταν το τακούνι. Μου είπαν ότι έπαθα μια μικρή θλάση”.

YouTube player

“Δεν μπορώ να μετακινηθώ. Έχασα και τη χθεσινή μου πρόβα στο J2US. Δεν ξέρω αν θα μου είναι εφικτό να βρεθώ στο live του Σαββάτου” ανέφερε επίσης η Ραχήλ Μακρή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.