Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (6/8) στη διασταύρωση του Μπράλου στη Φθιώτιδα, όπου σημειώθηκαν δύο διαφορετικά περιστατικά.
Στο πρώτο περιστατικό, μία γεννήτρια έπεσε από φορτηγό στο οδόστρωμα, σύμφωνα με το lamianow.gr. Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, ενώ στήθηκε επιχείρηση για την την επανατοποθέτησή της στο φορτηγό και την ασφαλή απομάκρυνσή του. Από το περιστατικό δεν υπάρχον αναφορές για τραυματίες.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:



Την ίδια ώρα, σε ξεχωριστό τροχαίο ατύχημα, μία γυναίκα περίπου 55 ετών, κατέβαινε με το ΙΧ της τη διασταύρωση και επιχείρησε να εισέλθει στον παράδρομο προς τις Θερμοπύλες.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 70 ετών. Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε στο πόδι. Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.































