Αυγενάκης: Το πιο στημένο – μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία

Για «το πιο στημένο – μαϊμού διαζύγιο στην ιστορία», έκανε λόγο ο γραμματέας της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 99.4» ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως «είναι η απόλυτη γελιοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου», σημειώνοντας πως «δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα μ’ αυτή την πολιτική ρευστότητα και μ’ αυτό το κλίμα. Είναι προς το συμφέρον της χώρας μας να πάμε σε εκλογές το συντομότερο δυνατό. Η ημερομηνία για πρόωρες εκλογές κάθε μέρα έρχεται και πιο κοντά».

«Ο μεν κ. Τσίπρας, προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του υπεύθυνου πολιτικού ηγέτη και από την άλλη ο όψιμος πατριώτης κ. Καμμένος, τώρα θυμήθηκε ότι μπορεί να σώσει την παρτίδα με δανεικούς βουλευτές», είπε ο κ. Αυγενάκης.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε τώρα, ούτε μετά», ενώ επεσήμανε ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, «έχει χρησιμοποιήσει την ίδια γλώσσα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, επιχειρηματολογώντας γιατί η παράταξή μας δεν θα στηρίξει αυτή τη Συμφωνία».

«Αυτό που δεν έπραξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι οι πρωθυπουργοί, ήρθε τώρα ο πρόθυμος και εύκολος κ. Τσίπρας να το πράξει», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.