«Αξίζει ένα βραβείο απ’ όλους μας»

Μέσα στο καλοκαίρι η Βάσια Τριφύλλη είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Ήταν τότε το διάστημα κατά το οποίο είχε ζητηθεί η προφυλάκισή του.

Η ηθοποιός είχε πει ότι δεν θα απαρνηθεί τη φιλία τους, επειδή είναι κατηγορούμενος. Μάλιστα, είχε αφήσει να εννοηθεί πως τα φερόμενα ως θύματα είχαν επιτρέψει στον ηθοποιό να τους φερθεί έτσι.

«Αν σου πω ότι νιώθω ασφαλής θα ήταν ψέμα. Γιατί εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Κι όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει. Αλλά είτε είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή… Και για τις γυναίκες.

Το θέμα είναι ότι η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πολύ καλά όταν βγήκαν όλες οι γυναίκες και μίλησαν. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλακώσαν και στα χαστούκια. Δεν είχε φόβο, εκείνος ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα τώρα. Εγώ δεν θα τον φοβόμουν… Αλλά εγώ είμαι άλλο είδος γυναίκας».

Δεν έχουν περάσει παρά δύο μήνες και η Βάσια Τριφύλλη κάνει ξανά αντίστοιχες δηλώσεις, που σίγουρα θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις. Καλεσμένη στο «Πρωινό», η Τριφύλλη εξέφρασε προς τη Σκορδά και τον Λιάγκα την άποψη ότι αφού η γυναίκα του δεν τον παράτησε, τότε δε θα το κάνει ούτε κι αυτή.

«Θα του πω ότι τον αγαπάω», είπε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, αποθέωσε την Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του κατηγορούμενου ηθοποιού, για τη στάση της.

«Δεν τους έβαλα εγώ φυλακή! Εγώ δεν του άρεσα, δεν μου την έπεσε. Θα μου πεις γιατί δεν πήγα να του αστράψω δυο χαστούκια. Δεν έτυχε να βρεθούμε. Θα το έκανα.

Εμένα, οι φίλοι που έχω και τους αγαπώ, δεν γκρεμίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Αν τον έβλεπα από κοντά θα του έλεγα ότι τον αγαπάω. Δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα το πω εγώ; Σε ρούμπωσα. Σκάσε κι εσύ τώρα!

Δεν είπα εγώ ότι θα είναι θριαμβεύτρια και θα κάνει παρέλαση “ο άντρας μου είναι φοβερός εραστής”, όχι. Το ότι έμεινε και δεν έφυγε της δίνει κι ένα μεγάλο βραβείο από όλους μας. Άντεχα εγώ τέτοιο πράγμα τώρα; Μίλα μωρή Λίτσα, εσύ ξέρεις πως…

Πήγαινε και της έδινε αναφορά ρε Φαίη, πόσες βίασε σήμερα; Τι σιγουριά όμως κι αυτή η καημένη η Ελπίδα; Γεια σου ρε Ελπίδα», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.