Αυτή είναι η 40χρονη που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου

Έναν εφιάλτη ζούσε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, που έμελλε όπως όλα δείχνουν να είναι και ο δολοφόνος της, η 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία, που στις 06.30 το πρωί της Τρίτης (16.05.24) έπεσε νεκρή από τις φονικές μαχαιριές στη μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Οι πληροφορίες γύρω από την εν ψυχρώ γυναικτονία στο Μενίδι αποκαλύπτουν το οικογενειακό δράμα που βίωνε η άτυχη 40χρονη εδώ και πολλά χρόνια, παρουσία των δύο ανήλικων παιδιών της 15 και 16 ετών.

Η 40χρονη τον είχε καταγγείλει τρεις φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ από το 2018 υπήρξε δικαστική απόφαση, με την οποία ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, η ίδια όμως το είχε επιτρέψει από το 2018.

Παρακάτω, περιγράφεται όλο το χρονικό των καταγγελιών σε βάρος του φερόμενου ως δολοφόνου της 40χρονης:

Στις 3-4-2013, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Στις 18-9-2022, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα. Υπήρξε δικαστική απόφαση με την οποία ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, η ίδια όμως το είχε επιτρέψει από το 2018.

Στις 7-5-2024, ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε ρητή δικάσιμο για αύριο, Παρασκευή (17.05.24) και τον άφησε ελεύθερο.

Σημειώνεται πως όταν στις 7/5/2024, σε άθλια κατάσταση, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι και κατήγγειλε τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, λέγοντας ότι την είχε χτυπήσει άγρια και την είχε γδύσει. Μάλιστα είχε εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Τότε οι αστυνομικοί της πρότειναν την εγκατάσταση panic button, δίνοντας της μάλιστα και κωδικό και τη μεταφορά της σε δομή, εκείνη αρνήθηκε, προφανώς γιατί δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα έφθανε στα άκρα.

Οι πρώτες μαρτυρίες γύρω από το σκηνικό μετά την άγρια δολοφονία συγκλονίζουν. Όπως αναφέρει μάρτυρας, η κόρη της 40χρονης μιλούσε με τους αστυνομικούς στο τηλέφωνο, λέγοντας τους «ο μπαμπάς μου σκότωσε τη μαμά μου».

Μάλιστα, έδειξε τις φωτογραφίες της στους αστυνομικούς, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν την ταυτότητα του θύματος.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.