Χανιά: Διαπραγματεύσεις για να παραδοθεί ο ένοπλος στον ΟΚΑΝΑ

Σε διαπραγμάτευση με τον ένοπλο που έχει ταμπουρωθεί από το πρωί στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ στα Χανιά βρίσκονται στελέχη της ΕΛΑΣ ειδικά εκπαιδευμένα για καταστάσεις ομηρίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένοπλος είναι 45 ετών και συμμετέχει σε πρόγραμμα απεξάρτησης του Οργανισμού. Ζητεί από τον δήμο Χανίων να του ανανεώσει την άδεια για περίπτερο ιδιοκτησίας του στον Ενετικό Λιμάνι της πόλης.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, που πήγε στο σημείο προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε ο ένοπλος να αποχωρήσει, δήλωσε ότι απέστειλε έγγραφο, ώστε η λειτουργία του περιπτέρου να συνεχιστεί και το καλοκαίρι.

Ακόμη, γνωστοποίησε ότι είχε ζητηθεί από τον 45χρονο να αναζητήσει άλλο χώρο, προκειμένου να μεταφερθεί εκεί η επαγγελματική του δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα, σήμερα επρόκειτο να κοπεί το ρεύμα στο περίπτερο αφού η άδεια έχει λήξει εδώ και 10 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο ένοπλος πυροβόλησε τρεις φορές με τέσσερις φορές προς τους αστυνομικούς, όταν έφθασαν στο κτήριο.

Εντός του κτηρίου βρίσκονται τρεις υπάλληλοι, οι οποίοι είναι κλειδωμένοι σε άλλο χώρο από αυτόν που βρίσκεται ο δράστης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.