Χανιά: “Θερμή” υποδοχή στον Χάρη Θεοχάρη-Οι αστυνομικοί άνοιξαν τον δρόμο στον υπουργό τουρισμού

Από αγανακτισμένους εργαζομένους έπρεπε να περάσει ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, κατά την είσοδό του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη.

Ο υπουργός προεδρεύει αυτή την ώρα σε σύσκεψη που πραγματοποιείται με αντικείμενο, όπως είναι προφανές, τον τουρισμό και τις προοπτικές του εν μέσω κορονοϊού. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπουργού, εργαζόμενοι πολλών κλάδων του τουρισμού και όχι μόνο βρέθηκαν έξω από το ΕΒΕΧ, διαμαρτυρόμενοι για την… ανασφάλεια στην οποία πλέον είναι καταδικασμένοι όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Σε άλλο σημείο διαβάζουμε οτι «η οργή και η αγανάκτηση πρέπει να μετατραπούν σε οργανωμένο αγώνα απέναντι σε όσους φορτώνουν τα βάρη της νέας οικονομικής κρίσης στις πλάτες μας» κατακρίνοντας την κυβέρνηση για «απόλυτη κοροϊδία και πλήρη εμπαιγμό χιλιάδων εργαζομένων σε ολόκληρη την χώρα που περίμεναν υπομονετικά να ανοίξει η διαδικασία για αυτό το πενιχρό “βοήθημα” των 534 ευρώ, χωρίς όμως γραφειοκρατία όταν πρόκειται να ενισχύσουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και των μεγαλοξενοδόχων με το πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία».

YouTube player

Πηγή: zarpanews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.