Χαροπαλεύει στην εντατική ο 28χρονος Σάββας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο κόκκινο η αγωνία στην Πάτρα για ένα νέο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με τη μηχανή του…

Κάποια αισιόδοξα μηνύματα άκουσε χθες (23-05-2022) ο πατέρας του 28χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο στην Πατρών – Κορίνθου, κοντά στο Μουσείο. O νεαρός εξακολουθεί και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση μετά το χτύπημα στο κεφάλι!

«Είμαστε στο 50 – 50, υπήρξε ένα σημάδι που έδειξε αποσυμπίεση στον εγκέφαλο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο πατέρας του Τάκης Βασιλόπουλος. Ο νεαρός είναι σε καταστολή, αν όλα πάνε καλά σε τρεις ημέρες θα γίνει εκ νέου αξονική τομογραφία.

Να θυμίσουμε πως το τροχαίο συνέβη στις 11 τη νύχτα της Πέμπτης, όταν ο 28χρονος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στην ευθεία μετά το αρχαιολογικό μουσείο στο ρεύμα προς Αθήνα και «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος ενός προπορευόμενου αυτοκινήτου.

Αποτέλεσμα ήταν ο 28χρονος να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ενώ η μηχανή του αμέσως μετά την σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.