«Χάθηκε ένας άγγελος»

Η Φολέγανδρος στο επίκεντρο μετά το μυστηριώδη θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Τα στοιχεία οδηγούν σε έγκλημα και οι συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας περιμένουν απαντήσεις…

Η 26χρονη κοπέλα η οποία είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στη Φολέγανδρο για ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας. Στο Βέλο συγγενείς και φίλοι της Γαρυφαλλιάς παραμένουν συντετριμμένοι και ζητούν απαντήσεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες που κάνουν λόγο για στυγερό έγκλημα, έχουν σοκάρει τους πάντες. «Τι μπορείς να πεις στους γονείς που έχασαν το παιδί τους;» λέει στον ΑΝΤ1 κάτοικος της περιοχής. «Ήταν ένα χαμογελαστό κορίτσι και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτό που έχει συμβεί».

Οι στενοί συγγενείς της γυναίκας περιμένουν ενημέρωση από την αστυνομία, την ώρα που οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη. «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά και την γνωρίζω της Γαρυφαλλιά, είναι συγγενής με την γυναίκα μου. Εχθές έγινε το περιστατικό δεν υπάρχει κάτι διασταυρωμένο. Δεν μπορούμε ακόμα να μιλάμε για ατύχημα. Είναι πολύ δύσκολη η στιγμή. Οι γονείς έχασαν ένα παιδί ένα αγγελούδι. Δεν μπορούμε να συζητάμε τίποτα τέτοιες ώρες» είπε στο newsit.gr, στενός συγγενής της 26χρονης.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το “Διονύσιος Σολωμός” σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.