Χειροπέδες σε 26χρονο, μέλος συμμορίας, που ανατίναζε ΑΤΜ – Κυκλοφορούσε με ακριβά αμάξια και πιστόλια

Ανατίναζε ΑΤΜ και κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα και πιστόλια. Πρόκειται για ένα από τα πέντε μέλη της συμμορίας που ανατίναζαν ATM με τη χρήση εύφλεκτων αερίων και εκρηκτικών υλών, ο οποίος μάλιστα ανέβαζε και στα social media οπτικό υλικό με τα χρήματα που είχε αποσπάσει από τα ATM.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του newsit.gr, απεικονίζεται ο 26χρονος κακοποιός μέσα σε ένα από τα υψηλού κυβισμού και ιπποδύναμης αυτοκίνητο που οδηγούσε να κρατάει στα χέρια μια χοντρή δεσμίδα των 50 ευρώ και να τα σκορπάει στο έδαφος. Η λεία των 915.000 ευρώ άλλωστε πρόσφερε στην εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε από το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνδρομή με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας μια πολυτελή ζωή.

Στις φωτογραφίες όμως που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, o 26χρόνος κρατάει και ένα περίστροφο. Πρόκειται για ένα από τα πιστόλια που κατάσχεσαν οι αστυνομικές δυνάμεις όταν συνέλαβαν τα πέντε μέλη της οργάνωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες του newsit.gr:

  

Παράλληλα, άλλο ένα βίντεο διάρκειας 59 δευτερολέπτων που έχεις στην κατοχή του newsit.gr, αποτυπώνεται ο τρόπος δράστης της εγκληματικής ομάδας. Πώς δηλαδή τοποθετούν τον μηχανισμό στο ATM, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα εκραγεί. Πρόκειται για επίθεση σε ΑΤΜ τράπεζας στην Κηφισιά.

Δείτε το βίντεο του newsit.gr:

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών και άλλα μέλη της σπείρα που άνηκε ο 26χρονος έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών αρχών και συνελήφθησαν στο Θεολόγο. Μάλιστα, τον περασμένο Φεβρουάριο δεν δίστασαν να πυροβολήσουν αστυνομικούς είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο από την Αταλάντη και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, newsit.gr 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.