Χρηστίδης: Δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών

Δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. Εξέφρασε ωστόσο την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, ενώ αναφερόμενος στην φράση της Φώφης Γεννηματά περί «Καμμένων των Πρεσπών», εξήγησε πως πρόκειται για όσους θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα υπερψηφίσουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό News24/7 στους 88.6, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι ο βασικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Ήρθε η ώρα να αναμενετρηθούμε face to face με τον Tσίπρα».

Κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή προσωπικοτήτων της κεντροαριστεράς στην εκδήλωση υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών είπε ότι «υπάρχει μια σειρά ακαδημαϊκών πολιτικών και πολιτών που στηρίζουν τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα». Το πρόβλημα, σημείωσε, «είναι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κεντροαριστερά με τον Κουίκ».

Ο κ. Τσίπρας τα τελευταία 4 χρόνια συγκυβέρνησε με τον Καμμένο, υπενθύμισε, σχολιάζοντας πως «προσκλητήριο για προοδευτικό μέτωπο με Παπακώστα δεν γίνεται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.