Χρηστίδης: Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται εκτός πραγματικότητας

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό για το «απαράδεκτο γεγονός» όπως χαρακτήρισε να φέρει η κυβέρνηση νομοσχέδιο για αλλαγές στον ποινικό κώδικα στο «και 10», μετατρέποντας σε πλημμελήματα μια σειρά κακουργημάτων, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ στο τηλεοπτικό σταθμό OPEN, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αλέξη τσίπρα.

«Θεωρούμε απαράδεκτο στο «και 10» να φέρνει η κυβέρνηση τον ποινικό κώδικα και τον κώδικα ποινικής δικονομίας, πάνω από 1000 άρθρα, για να περάσει από αυτήν την βουλή, όταν 4,5 χρόνια τον έχει έτοιμο. Κακουργήματα μετατρέπονται σε πλημμελήματα και πρέπει μέσα σε 2 μέρες να ψηφίσουν οι βουλευτές. Αναρωτιόμαστε πραγματικά τί εξυπηρετεί αυτή η βιασύνη; Τι κρύβει αυτό το timing; Είναι κάτι στο οποίο θα περίμενε κανείς να απαντήσει η κυβέρνηση», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι φανερό ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες. «Με όσα είπε χθες ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε εκτός πραγματικότητας, σαν να μην έχει καταλάβει τίποτα. Με την ίδια ατζέντα που πήγε στις ευρωεκλογές και έχασε με 9,5 μονάδες πήγε και στη χθεσινή συνέντευξη. Εκεί κρίθηκε η παροχολογία του κ. Τσίπρα, 1,5 δισεκατομμύριο επιχείρησε να δώσει σε παροχές πριν τις εκλογές και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε», συμπλήρωσε.

Ο κ. Χρηστίδης υποστήριξε ότι στις εθνικές εκλογές συγκρούονται 3 διαφορετικοί κόσμοι: «Η Νέα Δημοκρατία που πιστεύει ότι μπορεί να κρύψει τα προβλήματα και το ιδεολογικό της πλαίσιο κάτω από το χαλί…».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, και ειδικότερα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που ήρθαν ως Αριστερά και εφάρμοσαν ένα ακραία συντηρητικό πρόγραμμα το οποίο χτύπησε τη μεσαία τάξη», υπενθυμίζοντας ότι «κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι η μεσαία τάξη θα είναι αυτοί που βγάζουν 6500 ευρώ το χρόνο».

Και τέλος, «ο κόσμος της προόδου, ο κόσμος του κοινωνικού κράτους, ο κόσμος της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών και της φορολογίας, ο κόσμος της ασφάλειας».

«Αυτό τον κόσμο εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής, όπως εκφράστηκε τα προηγούμενα χρόνια και από το ΠΑΣΟΚ. Αυτό θέλουμε να εκφράσουμε και οι νέοι άνθρωποι που είμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.