Χριστοδουλάκης: Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη των εκλογών

«Η ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου, στέλνει το μήνυμα της ενότητας και της συστράτευσης για την κρίσιμη εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας» δήλωσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος.

«Κανείς δεν περισσεύει στη μάχη αυτή. Άλλωστε αυτό που αφορά τους πολίτες είναι η πολιτική ατζέντα και όχι οι εσωκομματικές διεργασίες» δήλωσε στην ΕΡΤ σχετικά με τη ρήξη της ηγεσίας του κόμματος με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σημείωσε ακόμη πως η απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ήταν πολιτική και όχι προσωπική. Όπως παρατήρησε, «ο Γιώργος Καμίνης ολοκλήρωσε δύο επιτυχημένες θητείες στο Δήμο Αθηναίων, με μάχες απέναντι στη Χρυσή Αυγή, διακύβευμα που θέσαμε από την πλευρά μας ως μείζον και στη μάχη των ευρωεκλογών». «Προερχόμενος εκτός των στενών κομματικών ορίων του ΠΑΣΟΚ, με το προοδευτικό μεταρρυθμιστικό του προφίλ, σηματοδοτεί τη διεύρυνση του πολιτικού μας χώρου. Σηματοδοτεί το άνοιγμα μας και ένα ισχυρό κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες, για να ανασυγκροτήσουμε ξανά έναν ισχυρό προοδευτικό πόλο που έχει ανάγκη η χώρα μας» ανέφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.