Χρήστος Παππάς: Τι τον συνδέει με Λαγό και ζήτησε το ίδιο κελί

Στο ίδιο κελί με το Γιάννη Λαγό ζήτησε να πάει ο Χρήστος Παππάς -σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- αμέσως μετά τη μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκονται και οι υπόλοιποι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες.

Σε ειδικό χώρο λόγω κοροναϊού

Ο άλλοτε υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης,  ο οποίος συνελήφθη χτες από την Αντιτρομοκρατική στου Ζωγράφου, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του και μετήχθη το απόγευμα στις φυλακές Δομοκού όπου παρελήφθη από τους υπαλλήλους.

Αμέσως μετά την πρώτη συνέντευξή του στον διευθυντή των φυλακών, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κοροναϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

Υπήρξαν και οι δύο φυγόποινοι

Η ικανοποίηση του αιτήματος του Παππά πάντως για διαμονή μαζί με το Λαγό στο ίδιο θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό συνδέει αν μη τι άλλο το γεγονός ότι και οι δύο υπήρξαν φυγόποινοι καθώς μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου ο μεν Χρήστος Παππάς εξαφανίστηκε για 9 μήνες, ενώ ο Λαγός κρύφτηκε πίσω από την ασυλία του ευρωβουλευτή και έμενε στις Βρυξέλλες μέχρι να άρει την ασυλία του το ευρωκοινοβούλιο.

Συνιδρυτές της Χρυσής Αυγής

Ερωτηματικό αποτελεί ποια ακριβώς σχέση διατηρεί με τα άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής και ιδίως το Νίκο Μιχαλολιάκο η σχέση των οποίων λέγεται ότι πλέον είναι κακή.

Παππάς και Μιχαλολιάλος υπήρξαν συνιδρυτές της Χρυσής Αυγής και το γεγονός ότι το αυθεντικό καταστατικό βρέθηκε στο σπίτι του Παππά ήταν η αιτία να «δέσει» η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και να «καεί» η υπερασπιστική γραμμή του Μιχαλολιάκου και προσωπικά ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Βέβαια κάποιοι υποστήριξαν ότι η φυγή Παππά και τις δύο φορές (2020 και 2013 για μία μέρα) είχε γίνει με «εντολή» Μιχαλολιάκου, την πρώτη φορά για να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία και να ανοίξει δρόμους διαφυγής και του ίδιου του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα έργα και οι ημέρες του νούμερο 2

Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Δομοκού κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Δείτε στο βίντεο του MEGA τα έργα και τις ημέρες του «νούμερο 2» της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.