Χτύπησε την γυναίκα του μπροστά στην κόρη τους

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 35χρονος ο οποίος δεν δίστασε μπροστά στην 12χρονη κόρη του να χειροδικήσει σε βάρος της συζύγου του.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Στυλίδας και η μικρή ήταν αυτή που ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 35χρονος ενώπιων του Αυτοφώρου υποστήριξε ότι ήπιε λίγο παραπάνω και πως ήταν η πρώτη φορά που χτυπά τη γυναίκα του. Ωστόσο, αυτό ερχόταν σε αντίθεση με την αρχική κατάθεση της συζύγου του που έκανε λόγο για βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν που την είχε στείλει ακόμη και στο Νοσοκομείο.

Το θύμα της επίθεσης στο Δικαστήριο, προσπάθησε να προστατεύσει τον άνδρα της λέγοντας ότι απλά της έδωσε δύο χαστούκια.

Ωστόσο, το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής βίας και απειλής και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, διατάσσοντας την έκτιση μέρους της ποινής ίση με 4 μήνες. Δεν έδωσε επιπλέον αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του ώστε να οδηγηθεί στη φυλακή.

Μπροστά στη συγκεκριμένη εξέλιξη η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ρώτησε τη γυναίκα αν επιθυμεί να οδηγηθεί σε ξενώνα γυναικών μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά της, καθώς αρχικά είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς την προστατευτική φύλαξή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.