«Χτύπησε» ξανά ο κλέφτης της μπουγάδας – Γύρισε να πάρει και τα παπούτσια (video)

Επανεμφανίστηκε στην Πάτρα ο παράξενος κλέφτης. Ο λόγος για τον άνδρα που κατεβαίνει στην αυλή σπιτιού και κλέβει την μπουγάδα…

Ο κλέφτης της… μπουγάδας εμφανίστηκε ξανά και αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη δυσκολίας, και να προσπαθεί να βουτήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού ό,τι μπορούσαν να φτάσουν τα χέρια του.

Στο νέο βίντεο του MEGA και της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τον βλέπουμε να σκαρφαλώνει στο διπλανό σκέπαστρο και αρχικά να κάνει… ασκήσεις ισορροπίας, με την κάμερα ασφαλείας να καταγράφει τις κινήσεις του.

Με τα πολλά, καταφέρνει να πιαστεί από τα κάγκελα του μπαλκονιού και βάζει στόχο ένα ζευγάρι παπούτσια.

Καταφέρνει να πιάσει το αριστερό αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα αποφασίζει πως αυτό που του χρειάζεται είναι το διπλανό. Το δεξί…

Έτσι αφήνει αυτό που κρατούσε στην παπουτσοθήκη και αφού βάζει τα δυνατά του, περνώντας μάλιστα κάποια στιγμή και το ένα του πόδι πάνω από τα κάγκελα, το πιάνει στα χέρια του.

Αμέσως μετά, κρατώντας το ένα παπούτσι αρχίζει να κατεβαίνει τα κάγκελα και να απομακρύνεται.

Πάτρα: Η παρθενική εμφάνιση του ιδιόρρυθμου κλέφτη
Ο ιδιοκτήτης των παπουτσιών ήταν αδύνατον να φανταστεί τα όσα είχαν συμβεί την ώρα που απουσίαζε. Μόλις είδε τις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής αλλά άκουσε έκπληκτος πως ήρθε δεύτερος, αφού είχε προηγηθεί καταγγελία για την κλοπή της μπουγάδας.

Κι αυτό επειδή μετά την κλοπή της μπουγάδας, συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο συγκεκριμένος κλέφτης κατάφερε πάντως να γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών στην Πάτρα, με τους κατοίκους της περιοχής να φοβούνται για τυχόν νέες «επισκέψεις» προσεχώς…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.