Χτυπούσε της καρκινοπαθή σύζυγό του και της άρπαξε το παιδί τους

Μια άτυχη γυναίκα έχει καταγγείλει πως ζει εδώ και καιρό «εφιάλτη» στο χωριό της Δυτικής Αχαϊας όπου ζει. Η 50χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, έχει καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για βιαιοπραγία, κακοποίηση και αρπαγή ανηλίκου.

Η γυναίκα ζει στην Αχαϊας και είναι καρκινοπαθής. Μετά το ξύλο που δέχτηκε, ο εν διαστάσει σύζυγός της άρπαξε το παιδί τους. Η οικογένειά της, ισχυρίζεται ότι μετά τα όσα έχει τραβήξει μάλιστα, νοσηλεύτηκε μέχρι και στην Ψυχιατρική Κλινική.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η γυναίκα θα καταθέσει και αίτηση διαζυγίου, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια του 6χρονου. Η μήνυση που θα κατατεθεί θα έχει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της αρπαγής ανηλίκου.

Ο δικηγόρος της, δήλωσε πως η γυναίκα είναι χειρουργημένη στο ισχίο, μετά από πτώση που είχε, μετά από τσακωμό με τον εν διαστάσει σύζυγό της, όταν εκείνος της έσπρωξε.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας κράτησε μάλιστα παράνομα το παιδί, παραβιάζοντας το νόμο και φυσικά άμεσα κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.