Δ. Καμμένος: Να ζητήσει συγγνώμη ο Κ. Κατσίκης

Να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κάλεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος τον επίσης βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, για τα περί «ανταλλαγής» με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς των οποίων την έκδοση ζητεί η Άγκυρα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Δ. Καμμένος σημείωσε πως η άποψη του Κ. Κατσίκη είναι προσωπική και συμπλήρωσε πως «καλό είναι όταν είμαστε πολιτικοί να μην εκφράζουμε προσωπικές απόψεις».

«Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής… Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς», υπογράμμισε ο Δ. Καμμένος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης, ο Κ. Κατσίκης σημείωσε ότι «αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δυο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή, πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα». Αργότερα, σε διευκρινιστική δήλωσή του, ο Κ. Κατσίκης τόνισε πως εξέφρασε προσωπική άποψη, σέβεται τη Δικαιοσύνης και αναφέρθηκε σε ένα υποθετικό και μόνο σενάριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.