Δ. Παπαδημούλης: Εμμονή στη μηδενιστική αντιπολίτευση από τη Ν.Δ.

«Η σπουδή της Ν.Δ. να απορρίψει την πρότασή μου για ευρύτερη συννενόηση για το χρέος, δείχνει αμηχανία και εμμονή στην μηδενιστική αντιπολίτευση», έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στο twitter, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από κύκλους της Πειραιώς για τη δήλωσή του ότι αναμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλήσει τηλεφωνικά με Άγκελα Μέρκελ και Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και να στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υποστήριξε ότι μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα άνοιγε τον δρόμο για να γίνει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. «Αν δεν συνεννοηθούμε τώρα, πότε θα συνεννοηθούμε;» διερωτήθηκε.

«Ο κ. Παπαδημούλης παριστάνει ότι δεν συνειδητοποιεί την αποτυχία της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει, πλέον, καμία πολιτική στο θέμα του χρέους» ανέφεραν παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας του και πρόσθεσαν: «Προφανώς, δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό και ξεπερνά με τις δηλώσεις του κάθε όριο αυτογελοιοποίησης».

Τα σχόλια κύκλων της αξιωματικής αντιποίτευσης προκάλεσαν και την αντίδραση της Κουμουνδούρου, η οποία σχολίασε πως είναι «είναι φανερό ότι η Ν.Δ. παραμένει στο δρόμο της μηδενιστικής αντιπολίτευσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.