Δ. Τζανακόπουλος: Δεν πρόκειται να στήσουμε λαϊκά δικαστήρια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Δεν πρόκειται να εξαπολύσουμε κυνήγι μαγισσών ή να στήσουμε λαϊκά δικαστήρια», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται 10 πολιτικά πρόσωπα.

Όπως είπε, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρά μόνο αφού λάβουμε αναλυτική γνώση της δικογραφίας και το μήνυμα που εκπέμπουμε είναι ότι με τη δέουσα σοβαρότητα θα διαχειριστούμε το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι βρίσκεται σε πανικό και χαρακτήρισε «προφάσεις εν αμαρτίαις» όσα λέει εναντίον τής κυβέρνησης.

«Η Νέα Δημοκρατία δείχνει στην πραγματικότητα έναν κάποιο πανικό, μία προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις, που θα έλεγα ότι δεν προσβάλλουν την κυβέρνηση, αλλά στην πραγματικότητα προσβάλλουν την ελληνική δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κατηγορούν εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς ότι δρουν στη βάση κυβερνητικών εντολών».

«Εκεί κάπου έχει αρχίσει να χάνεται ο έλεγχος από την πολιτική της ηγεσία, αλλά και από τους ανθρώπους, οι οποίοι φέρεται, με βάση πάντα τα δημοσιεύματα, ότι εμπλέκονται», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.