Δ. Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει κανένας λόγος κωλυσιεργίας

Τη θέση της κυβέρνησης για «καθαρή λύση που θα εγγυάται και θα εμπεδώνει την τάση ανάκαμψης που παρουσιάζεται και στο α’ τρίμηνο του 2017» και «θα δίνει τη δυνατότητα στη χώρα να βγει με αξιώσεις και με βιώσιμους όρους στις αγορές» επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εν όψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου.

«Εμείς λέμε ότι όλη αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τελειώσει, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κωλυσιεργούμε» ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5».

Όπως είπε, «η ελληνική οικονομία έχει περάσει σε μια φάση ανάκαμψης και δεν πρέπει να τεθεί σε κανέναν απολύτως κίνδυνο, για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να εργάζεται «με εποικοδομητικό τρόπο, καταθέτοντας προτάσεις, προσπαθώντας να γεφυρώσουμε τις διαφορές» διότι, όπως σημείωσε, «δεν είναι λογικό και δεν είναι και κοινωνικά αποδοτικό να να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση της αβεβαιότητας και αυτή η διελκυστίνδα η οποία έχει και αρκετά μεγάλους βαθμούς υποκρισίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.