Δάσκαλος δημοτικού αποπλάνησε μαθήτριά του

Νέα υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου από εκπαιδευτικό έρχεται στο φως μετά τη σύλληψη ενός δασκάλου στην Ερέτρια Εύβοιας, μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα eviazoom.gr, πρόκειται για 51χρονο δάσκαλο από την Αμάρυνθο που υπηρετεί σε δημοτικό σχολείο της Ερέτριας, ενώ για το περιστατικό δεν έχει εκδώσει, έως τώρα, κάποια ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη έγινε το βράδυ της Δευτέρας (06-07-2020) στην Ερέτρια από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι τον συνέλαβαν για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονης μαθήτριας που πηγαίνει πλέον στην τρίτη γυμνασίου.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική «σχέση» τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια, ο 51χρονος φέρεται να αποπλανούσε επί χρόνια την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και ακολούθως στον Ανακριτή Χαλκίδας όπου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Πέμπτη.

Σημειώνεται ότι παρεμφερές περιστατικό αποκαλύφθηκε το τελευταίο 24ωρο και στην Ηλιούπολη Αττικής όπου 44χρονος καθηγητής συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριάς του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.