Νέα στοιχεία βλέπουν το φως για τη δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη στην Κρήτη, η οποία να έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 43χρονου Σκοπιανού. Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού όπου διαπράχθηκε το έγκλημα αποτυπώνουν τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι Αρχές στον χώρο και την ανεύρεση κηλίδων αίματος από την αστυνομία η οποία χρησιμοποίησε την μέθοδο «blue light».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr ίχνη αίματος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκαν ακόμη και σε σημεία όπου υπήρχαν χαρτιά και προσωπικά αντικείμενα, γεγονός που καταδεικνύει τη σφοδρότητα της επίθεσης.

Ωστόσο, οι ειδικοί της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη αίματος χρησιμοποιώντας ειδικές μεθόδους ανίχνευσης βιολογικού υλικού, γνωστές ως «blue light», οι οποίες αποκαλύπτουν ίχνη ακόμη και όταν έχουν προηγηθεί προσπάθειες καθαρισμού.
Τα ευρήματα των ερευνών αναμένεται να αποτελέσουν κρίσιμα στοιχεία στη δικογραφία για την υπόθεση, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν κάθε πτυχή της στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης.
Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού



































