Δείτε πώς μετέφερε οδηγός αυτές τις πέτρες στην εθνικό οδό

Ακόμα μια φωτογραφία που δείχνει τις εγκληματικές πρακτικές οδηγών στην Κρήτη, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι μεγάλες πέτρες δεν έχουν ασφαλιστεί…

Οι πέτρες δεν συγκρατούνται, δεν έχουν ασφαλιστεί στην καρότσα του φορτηγού και με ένα απότομο φρενάρισμα υπάρχει κίνδυνος να πέσουν στο δρόμο με απρόβλεπτες συνέπειες. Όλα αυτά συνάβησαν πριν από λίγες μέρες στην Κρήτη, που κάθε χρόνο θρηνεί δεκάδες άτομα, που χάνονται σε τροχαία δυστυχήματα. Οι συνήθειες ορισμένων είναι εγκληματικές και η ασυνειδησία τους προκλητική.

Ο φόβος και ο τρόμος στον δρόμο της Αγιάς στην Κρήτη με κατεύθυνση προς Βαμβακόπουλο, με οδηγό που κουβαλούσε τεράστιες κοτρώνες, στην καρότσα του φορτηγού του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε διερχόμενος οδηγός, δεν δίστασε να βγει και στην εθνική οδό, χωρίς τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

Στην καρότσα του φορτηγού διακρίνονται μεγάλες πέτρες, οι οποίες κινδυνεύουν να πέσουν σε κάποιο όχημα, αφού δεν υπάρχει καμία προστατευτική μπάρα, ώστε να μπορέσει να κρατήσει το βάρος τους. Δείτε την εικόνα του zarpanews.gr…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.