Δελής: Στο στόχαστρο της απαγόρευσης ο αγώνας της νεολαίας απέναντι σε ένα αυταρχικό νομοσχέδιο

Στο στόχαστρο της απαγόρευσης είναι η αγωνιστική διάθεση της νεολαίας «απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που τσακίζει τα δικαιώματά τους και την ίδια τους τη ζωή», ανέφερε σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής.

Ο κ. Δελής, μιλώντας στον «Αθήνα 98,4» σχετικά με την αυταρχική, όπως χαρακτήρισε,απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση των διαδηλώσεων μέχρι την 1η Φλεβάρη, τόνισε πως πρόκειται για κλιμάκωση του κυβερνητικού αυταρχισμού, χαρακτήρισε ως μέγιστη υποκρισία το επιχείρημα για την προστασία της υγείας που προβάλλει η κυβέρνηση και είπε πως η όποια ανησυχία υπάρχει για την πανδημία επιτείνεται από την κυβερνητική διαχείριση του ζητήματος.

«Το εργατικό λαϊκό, συνδικαλιστικό κίνημα, 10 μήνες, έχει δώσει πολύ συγκεκριμένα δείγματα γραφής, εκδήλωσης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων με την πιο υποδειγματική τήρηση των υγειονομικών κανόνων», σημείωσε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε πως αυτό θα γίνει και αύριο.

Κλείνοντας είπε πως η κυβέρνηση να μη νομίζει πως έχει το δικαίωμα να φέρνει αντιδραστικούς νόμους στη Βουλή και να έχει την απαίτηση ο λαός «να κάθεται στα αυγά του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.