«Δεν έχουμε σχέση με το μπάζωμα στο εκκλησάκι στη βίλα»

Σάλο έχει προκαλέσει η εικόνα με το θαμμένο στο χώμα εκκλησάκι στη βίλα επιχειρηματία στη παραλία Φωκός, στη Μύκονο, θέμα που ανέδειξε χθες το protothema.gr.

Στο βίντεο που τράβηξε ο αντιδήμαρχος εθελοντισμού του δήμου Μυκόνου, Δημήτρης Κουτσούκος, φαίνεται ότι το εκκλησάκι που είχε χτιστεί εντός του περιβάλλοντα χώρου της παραθαλάσσιας κατοικίας που ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία, έχει κυριολεκτικά εξαφανιστεί μέσα σε ένα «βουνό» από χώμα.

Δείτε το βίντεο:

Εικάζεται δε ότι το μπάζωμα οφείλεται σε ανθρώπινη ενέργεια αφού μερικούς μήνες πριν και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2023, το εκκλησάκι δέσποζε μέσα στο οικόπεδο της βίλας, κάτι που επιβεβαιώνεται από την αεροφωτογραφία που δημοσίευσε το protothema.gr.

ekklisaki-mykonos-23
Εντός του κόκκινου πλαισίου, όπως φαίνεται σε αεροφωτογραφία, το εκκλησάκι μέσα στο οικόπεδο προτού αγοραστεί από τη νέα ιδιοκτήτρια

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η βίλα αγοράστηκε πρόσφατα από μια γυναίκα αραβικής καταγωγής, πρόσωπο από το περιβάλλον της που επικοινώνησε με το protothema.gr, ισχυρίστηκε ότι πράγματι υπήρχε αγοραστικό ενδιαφέρον για το ακίνητο όμως τελικά η αγοραπωλησία δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Ως εκ τούτου, η εν λόγω γυναίκα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το μπάζωμα της εκκλησίας, υπογράμμισε. Παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο ποιος τελικά ήταν εκείνος που έθαψε το εκκλησάκι μέσα στο χώμα μέχρι που το εντόπισε ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Δημήτρης Κουτσούκος ο οποίος και ανέδειξε το θέμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.