«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μητέρας μου όταν χάσαμε τον αδερφό μου»

Ο Άρης Καβατζίκης προσκεκλημένος της Σοφίας Αλιμπέρτη, το απόγευμα της Πέμπτης, στην εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1 μίλησε από καρδιάς για την απρόσμενη απώλεια του αδελφού του και την δύσκολη διαχείριση σε αυτήν.

Ήταν μια ξαφνική απώλεια, τελείως απροσδόκητη και απροειδοποίητη
«Ήταν 49 ετών, ξύπνησε το πρωί και δεν είχε καλή επαφή. Μας ειδοποίησε η γυναίκα του, ξεκίνησα μια διαδρομή από την Θεσσαλονίκη για το νοσοκομείο των Σερρών γιατί μου είπε ότι κάτι δεν πάει καλά αλλά τελικά έμαθα ότι ήταν ακαριαίος ο θάνατος. Ήταν ένα πολύ ισχυρό ισχαιμικό επεισόδιο στα 49 και συνέβη αυτό το 2015. Ήταν 4 Γενάρη του 2015. Εγώ βρισκόμουν τότε στη Θεσσαλονίκη, αν και εργαζόμουν στην Αθήνα, για τις γιορτές και περιμέναμε την γιορτή του μπαμπά που ήταν δυο μέρες μετά. Έφυγε όμως δύο ακριβώς μέρες πριν από την γιορτή του μπαμπά όσο βρισκόμουν εγώ εκεί στην πόλη».
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μαμάς μου. όταν έμαθε για το χαμό του παιδιού της
«Ο αδελφός μου ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος από εμένα. Το θέμα ήταν ότι ο αδελφός μου, επειδή εγώ ήμουν ο δεύτερος γιος και μάλλον ο πιο ανεξάρτητος και τολμηρός στο να κάνει διαφορετικά πράγματα στη ζωή του, ήταν η πολύ μεγάλη αγάπη των γονιών μου γιατί ήταν και πολύ κοντά τους. Δηλαδή είχαν μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση και θεωρώ ότι ήταν το αγαπημένο τους παιδί, δεν το λέω με παράπονο».

«Ακόμα και σήμερα που μιλάμε, που έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια, δεν ξέρω αν έχω βιώσει πένθος και τον θρήνο της απώλειας του αδελφού μου γιατί ουσιαστικά γίνεσαι «αρχηγός». Υπάρχουν δυο γονείς για τους οποίους γίνεται το πιο ασυνήθιστο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή» πρόσθεσε, ακόμα, ο Άρης Καβατζίκης στην καθημερινή εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1.
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μαμάς μου όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο και με κοιτούσε μέσα στα μάτια και έπρεπε να της πω «μαμά, δεν είναι εδώ ο Δημήτρης. Ο Δημήτρης έφυγε». Δεν πρόλαβα να θρηνήσω γιατί ήξερα ότι στο σπίτι είναι η μαμά και ο μπαμπάς και έπρεπε να είμαι εκεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.