«Διαγνώστηκα με επιθετικό καρκίνο στο 4ο στάδιο, η ακτινολόγος βρήκε πέντε όγκους στο λαιμό»

Για τη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε η Μαρία Αριστοτέλους στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Η βαλκανιονίκης αθλήτρια του επί κοντώ συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

«Έπιασα ένα “κουβαράκι” στο λαιμό μου και πήγα αμέσως στον γιατρό. Μου είπε να το δούμε σε ένα μήνα και εγώ πήγα σε άλλον. Η δεύτερη ακτινολόγος βρήκε πέντε όγκους στο λαιμό μου. Έκανα αφαίρεση λεμφαδένα και κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο. Διαγνώστηκα με επιθετικό καρκίνο στο 4ο στάδιο. Πήγα για χημειοθεραπεία και δεν ήξερα τι είναι. Με ενδιέφερε να είμαι καλή ασθενής», είπε αρχικά η Μαρία Αριστοτέλους.

Η Μαρία Αριστοτέλους ανέφερε στη συνέχεια: «Ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες, έλεγα ότι θα έρθει το αύριο και θα είναι καλύτερο. Όταν οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές, ρώτησα τη γιατρό μου πώς θα συνεχίσουμε. Μου είπε απλά να φύγω και να έρθω στον επανέλεγχο. Όταν έμαθα πως είμαι υγιής, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ταξιδέψω με τον αρραβωνιαστικό μου. Ο Ανδρέας και η οικογένειά του με στήριξαν σε όλη αυτή την περιπέτεια». Κλείνοντας, η Μαρία Αριστοτέλους είπε: «Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να ανακοινώσω στη μητέρα μου μέσω βίντεο κλήσης, επειδή ήταν στην Αυστραλία, ότι έχω καρκίνο. Δεν ήξερα ποιο θα είναι το τέλος. Ο καρκίνος μου είναι μεταστατικός και γι’ αυτό κάνω ελέγχους τακτικά. Αν κάνει μετάσταση, εδώ είμαστε να το παλέψουμε».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.