Διαρροή άγνωστου υγρού από δεξαμενή γερανοφόρου οχήματος

Σε εγρήγορση τέθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης οι Αρχές στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, έπειτα από διαρροή υγρού άγνωστης – μέχρι στιγμής – σύστασης, εντός του αστικού ιστού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, κάτοικοι της Αλεξάνδρειας αντιλήφθηκαν τη δυσοσμία που προέρχονταν από δεξαμενή φορτωμένη πάνω σε γερανοφόρο όχημα, από όπου έχει τρέξει το συγκεκριμένο υγρό.

Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από τις Αστυνομικές Αρχές, ενώ επί τόπου έχει σπεύσει προληπτικά κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα και έξι άνδρες.

Επιπλέον, δείγμα από το υγρό έχει λάβει κλιμάκιο του Γενικού Χημείου του Κράτους, προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή του.

Καλείται ο ιδιοκτήτης να απομακρύνει το όχημα

Το γεγονός ότι το υγρό έχει «τρέξει» σε οικόπεδο, όπου έχει παρκάρει το γερανοφόρο, επιβεβαιώνει ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Αλεξάνδρειας, Κωνσταντίνος Βενιόπουλος.

«Μόλις διαπιστώθηκε η διαρροή, σπεύσαμε στο σημείο μαζί με τα αρμόδια κλιμάκια, προκειμένου να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει. Είδαμε ότι ένα γερανοφόρο που βρίσκεται σε οικόπεδο, κουβαλά μία δεξαμενή από όπου έχει φύγει το υγρό. Στο σημείο η δυσοσμία ήταν και είναι έντονη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.