Διασωληνωμένο το 6χρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα ξενοδοχείου

Ώρες αγωνίας για το 6χρονο παιδί που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε νοσοκομείο στην Πάτρα. Στιγμές πανικού σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα, όταν ο μικρός ξέφυγε από το οπτικό πεδίο των γονέων του.

Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το 6χρονο παιδί, που έκανε διακοπές στην Πρέβεζα και έπεσε για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, που έμενε με τους γονείς του. Ο μικρός βρέθηκε στον πυθμένα της πισίνας και ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τον ναυαγοσώστη. Πλέον όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Πάτρα και στο νοσοκομείο που ο ανήλικος παραμένει διασωληνωμένος. Οι γονείς του, έχουν αναφέρει από την πρώτη στιγμή, πως ξαφνικά έχασαν τον γιο τους από το οπτικό τους πεδίο και ξαφνικά είδαν ανθρώπους να τρέχουν προς την πισίνα.

Το 6χρονο παιδί νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένο σε νοσοκομείο στην Πάτρα και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του κρίσιμη. Το ατύχημα στο ξενοδοχείο της Πρέβεζας σημειώθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου του 2024.

Το παιδί σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν με την οικογένειά του και κολυμπούσε, όταν χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο. Ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου αντέδρασε γρήγορα και ανέσυρε το αγοράκι από τον πυθμένα της πισίνας.

Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, ενώ γιατρός που βρισκόταν εκεί, με απινιδωτή, προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας για διασωλήνωση και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, με τους γονείς του παιδιού να περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη τους, εντός της ημέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.