Δικάζεται ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη έξω από το δημαρχείο και το δικαστικό μέγαρο της πόλης.
Ο κ. Πελετίδης δικάζεται για παράβαση καθήκοντος έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει το 2015 ο τότε υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης, επειδή με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού δυμβουλίου δεν παραχωρήθηκε στη Χρυσή Αυγή δημοτικός χώρος κατά την προεκλογική περίοδο.
Εργαζόμενοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων έχουν συγκεντρωθεί με πανό στις οδούς Μαιζώνος και Γούναρη, που βρίσκονται το δημαρχείο και το δικαστικό μέγαρο αντίστοιχα και συμπαρίστανται στον δήμαρχο, φωνάζοντας συνθήματα.
Από την πλευρά της η Αστυνομία έχει πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τόσο μέσα στο δικαστικό μέγαρο, όσο και στους γύρω δρόμους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.