Δικογραφία σε βάρος γιαγιάς επειδή πυροβόλησε με αεροβόλο ληστή που μπούκαρε σπίτι της

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη κινδυνεύει να βρεθεί μία 87χρονη στον Πύργο Ηλείας. Η ηλικιωμένη πυροβόλησε με αεροβόλο τον άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι της για να τη ληστέψει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το σοκ της επίθεσης του ληστή, η 87χρονη μίλησε στο patrisnews και αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετές ημέρες παρατηρούσε έντονη κινητικότητα έξω από το σπίτι της, ενώ περιέγραψε και τη μάχη που έδωσε με τον δράστη όταν προσπάθησε να της πάρει από τα χέρια το αεροβόλο.

Ήταν μεσημέρι της Δευτέρας (04.10.2021) όταν ο δράστης μπήκε από ξεκλείδωτη πόρτα στο σπίτι της 87χρονης γυναίκας. Όταν έγινε αντιληπτός, της επιτέθηκε και της άρπαξε τσάντα που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα. Τότε η ηλικιωμένη πρόλαβε και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο.

Ο ληστής συνελήφθη σε χωριό του Πύργου Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.