Δήλωνε αστυνομικός και εκβίαζε τη 12χρονη – Ο διάλογος της φρίκης

Πολλοί ήταν οι συνομιλητές της 12χρονος από τον Κολωνό και ανάμεσά τους ένας 40χρονος που μάλιστα παρίστανε και τον αστυνομικό.

Ο άνδρας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Live News, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν την συνάντησε παρά τις πιέσεις και τα απανωτά μηνύματα που δεχόταν για να βρεθούν. «Έστελνε 3-4 μηνύματα την ώρα όχι την ημέρα, να το διευκρινίσουμε αυτό» λέει χαρακτηριστικά.

Κάτι αντίστοιχο βέβαια έκανε και ο ίδιος καθώς έστειλε στη 12χρονη όχι μια και δύο φορές αλλά 12 φορές το ίδιο υβριστικό μήνυμα.

«Μιλάμε τρελάθηκα. Εκεί τα πήρα στο κρανίο. Από τα νεύρα μου άρχισα να κάνω copy paste ένα μήνυμα, του στυλ ”αν δεν σταματήσεις, θα πάω στην οικογένεια σου”» συμπληρώνει ο 40χρονος.

Όπως αποδεικνύεται πράγματι μέσα σε 7 ημέρες, ο 40χρονος έστειλε στην μικρή 12 φορές το ίδιο μήνυμα μόνο που δεν της έγραφε να σταματήσει αλλιώς θα ενημερώσει την οικογένεια της αλλά την εκβίαζε ότι θα την διαπομπεύσει αν δεν υπέκυπτε σε τακτική βάση στις σεξουαλικές του απαιτήσεις.
Τι έστελνε στο messenger
Κοιτά τι σου έχω εδώ (LINK fb προφίλ 12χρονης). Λοιπόν αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω δωρεάν 2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλες τις επαφές σου» λέει σε μήνυμά του προς την 12χρονη, ο άντρας.

Μάλιστα ο 40χρονος άντρας που μιλά στην κάμερα του LIVE NEWS παρουσιαζόταν στην ανήλικη ως αστυνομικός, κάτι που σήμερα αρνείται.

«Αστυνομικός; Καμία σχέση. Έχω φίλους αστυνομικούς αλλά κανένας από τους φίλους μου δεν ξέρει κάτι γι’ αυτό» εξηγεί ο 40χρονος.

«Θες να έρθω με τα παιδιά να σε πάμε στο τμήμα και όλοι μαζί να (…)» αναφέρει το μήνυμά του, με τον ίδιο να επιμένει πως το είπε για να τη σταματήσει και πως δεν έκανε τίποτα μαζί της.

Το πελατολόγιο του Μίχου
Όλο και περισσότεροι μιλούν για το επιθετικό ύφος των μηνυμάτων που έστελνε ο Ηλίας Μίχος και την πίεση που ασκούσε στους χρήστες της εφαρμογής παριστάνοντας την ανήλικη.

«Μου είπε να… να κάνουμε μια ερωτική πράξη έναντι αμοιβής… μου λέει «μπορείς σε μισή ώρα;» της λέω «μπορώ». Αλλά νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ε, τώρα, στο δεύτερο, τρίτο μήνυμα, με μια φωτογραφία να βρεθούμε, να κάνουμε αυτό κι αυτό κι αυτό, μου φάνηκε λίγο περίεργο…» αναφέρει ο 31χρονος συνομιλητής.

«Τώρα μικρό κοριτσάκι να κάτσει στο τηλέφωνο και να στέλνει έτσι και με μεγάλη άνεση και με μεγάλη ευκολία. 03.23 Τώρα βάσει της εξέλιξης καταλαβαίνω ότι μάλλον ήταν αυτός ο κύριος από πίσω. Δήλωνε ηλικία ανάλογα τα γούστα του κάθε πελάτη» τονίζει άλλος άνδρας.

Ο Ηλίας Μίχος προσπαθούσε να αποκομίσει όσο γίνεται περισσότερα μπορούσε από τα ραντεβού της φρίκης που έκλεινε για την 12χρονη. Αλλοτε ζητούσε 50 ευρώ και άλλοτε 70. Εφτανε μάλιστα να ζητά μέχρι και 150 ευρώ από πελάτες αν πίστευε ότι μπορούσε να τα διαθέσουν.

Ο Ηλίας Μίχος παριστάνει τη 12χρονη σε πελάτη
-Θέλω να βρεθούμε.

-Δώσε μου 150 ευρώ και κάνουμε ό,τι θες σε αμάξι.

-Ωραία. Θα συναντηθούμε.

Οι επίδοξοι πελάτες ήταν όλων των ηλικιών. Ο Μίχος ζητούσε μπροστά τα χρήματα για να σιγουρευτεί πως θα τα πάρει πριν τελεστεί ο βιασμός της 12χρονης.

Νέες συλλήψεις έρχονται τα επόμενα 2ωρα με τις αρχές να έχουν καταλήξει πως τρεις από τους 10 που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ τελικά είχαν συναντηθεί με την 12χρονη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.