Δήμαρχος ξήλωσε με κομπρεσέρ παράνομες εγκαταστάσεις μπαρ (βίντεο)

Έντονη είναι η ενόχληση του δημάρχου Αλίμου για γνωστό all day bar στην περιοχή το οποίο καταγγέλει ότι έχει καταπατήσει χώρο του δήμου τόσο με τραπεζοκαθίσματα όσο και με χώρο πάρκινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Κονδύλης προσπαθώντας να επαναφέρει στους δημότες τους χώρους αυτούς ξήλωσε με κομπρεσέρ τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην παραλία και μάλιστα έχει κερδίσει και ασφαλιστικά μέτρα.

«Πραγματικά, ζούμε το θέατρο που παραλόγου. Δεν νοείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο.

«Δεν νοείται, βεβαίως, να κάνουμε νόμιμες εργασίες ως δήμος για να αποκαταστήσουμε την μορφή κοινόχρηστων χώρων και ο επιχειρηματίας με ένα τρόπο πολύ καταχρηστικό και κακόπιστο να φωνάζει την Αστυνομία και να κάνει μηνύσεις, ώστε να εμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες», κατήγγειλε ο κ. Κονδύλης μιλώντας στο MEGA.

Tόνισε παράλληλα ότι έχει τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του επιχειρηματία σε κοινόχρηστο χώρο.

Και πρόσθεσε: «Έρχεται κάθε μέρα η αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του δήμου Αλίμου, δεν τους κρατάει αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων κι όλες οι διατυπώσεις περνάει η εργάσιμη μέρα».

«Με την τακτική του αυτή ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την αστυνομία και τελικά η αστυνομία αντί να προστατεύσει εμάς, έχει καταλήξει να εξυπηρετεί τις στοχεύσεις του επιχειρηματία», υπογράμμισε επίσης ο δήμαρχος Αλίμου.

Μάλιστα, χθες σε ένα ίδιο συμβάν οι εργάτες τράπηκαν σε φυγή από την αστυνομία κι έτσι οι εργασίες ξηλώματος συνεχίστηκαν από αιρετούς υπαλλήλους του δήμου αλλά και από άλλους υπάλληλους του δήμου.

«Δεν θα περάσει αυτή η καταχρηστική συμπεριφορά της επιχείρησης που εργαλειοποιεί την αστυνομία, συνεχίσουμε οι αιρετοί και κάποιοι άλλοι υπάλληλοι τις εργασίες», είπε αγανακτισμένος ο δήμαρχος.

Συνολικά ο χώρος που είναι καταπατημένος, σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη είναι πάνω από ένα στρέμμα.

Καταλήγοντας, σημείωσε ο δήμαρχος Αλίμου: «Αύριο θα συνεχίσουμε κανονικά τις εργασίες, δεν θα φύγουν τα συνεργεία μας από εδώ, ακόμα κι αν μας κάνει κάθε μέρα μήνυση ο επιχειρηματίας».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.