Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: «Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για εμάς»

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο σύζυγός της Πέτρος Κόκκαλης μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό» για τον πρόσφατο γάμο τους, την υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές και για το «Ζάρι» της Μαρίνα Σάττι που θα πάει Eurovision.

Έντονη περίοδο διανύουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης λόγω της υποψηφιότητάς στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Το ζευγάρι δήλωσε ενθουσιασμένο και αποκάλυψε πως δεν πήγαν ταξίδι του μέλιτος μετά τον γάμο τους. Οι δύο τους αποφάσισαν μετά από 7 χρόνια κοινού βίου να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Δεκέμβρη του 2023.

«Πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και είναι μια έντονη περίοδος για εμάς», είπε η Δήμητρα Ματσούκα, ενώ πρόσθεσε με αφορμή τον γάμο της: «Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, βρεθήκαμε το βράδυ που φάγαμε μαζί».

Για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές, ο Πέτρος Κόκκαλης επισήμανε: «Είμαστε ένα καινούργιο κόμμα, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς. Πρέπει και στη χώρα μας να έχουμε ένα κόμμα κλιματικό – πράσινο».

Ο Πέτρος Κόκκαλης ηγείται του νέου πολιτικού κόμματος «Κόσμος».

«Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για να πω μια λαϊκή έκφραση: Ψαρώνω πολύ όταν πλησιάζω την Ευρωβουλή, μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της Ευρώπης. Με συγκινεί και είμαι πολύ περήφανη», σχολίασε η Δήμητρα Ματσούκα.




Το ζευγάρι σε ερώτηση για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδος στη Eurovision: «Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι και ο δίσκος «Yenna» είναι ορόσημο στην ελληνική μουσική. Εμείς συμφωνούμε, είμαστε πολύ fan», απάντησαν στην κάμερα του ANT1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.