Δημοκρατική Ευθύνη: «Μ’ ένα νι και καθόλoυ νου»

«Με το νι και με το σίγμα, ο Γιάνης Βαρουφάκης αφηγείται τις αστείες και επικίνδυνες ιδέες του, που με απόλυτη σοβαρότητα και επισημότητα συζητούσε το υπουργικό συμβούλιο των πρώτων μηνών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι αντιλαμβάνονται τον σεβασμό στη δημοκρατική εντολή των πολιτών», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η Δημοκρατική Ευθύνη.

«Χωρίς νου και γνώση, η μέχρι χθες πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην υπηρεσιακή Πρωθυπουργός, Β. Θάνου, διορίζεται στη θέση της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του Πρωθυπουργού. Έτσι αντιλαμβάνονται τον σεβασμό στους θεσμούς. Με έπαρση και χωρίς επίγνωση, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομιλεί με κατάδικο για εμπορία ναρκωτικών καθώς όπως υποστηρίζει, θέλει να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Έτσι αντιλαμβάνονται τον σεβασμό στη διάκριση των εξουσιών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το κεντρώο κόμμα, που ίδρυσαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης (αποχώρησε) και ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, «στον τόπο μας, πολλά χρόνια τώρα, έτσι αντιλαμβάνεται το επαγγελματικοσυντεχνιακό και οικογενειοκρατικό πολιτικό προσωπικό, αλλά και τα παρωχημένα πολιτικά κόμματα, τα τρία αυτά είδη σεβασμού στην Δημοκρατία, κι έτσι χάθηκε η εμπιστοσύνη σε κόμματα και πρόσωπα που μόνο ως υπόλοιπα παρελθόντος υπάρχουν».

Χρειάζεται «εμπιστοσύνη και καθαρή σχέση με την κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.