Δημοτικές εκλογές : Δικαστικός αντιπρόσωπος κοιμήθηκε «αγκαλιά» με τις κάλπες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η καταμέτρηση των ψήφων στη Θεσσαλονίκη είχε και τα… απρόοπτά της.

Ένας δικαστικός αντιπρόσωπος κλειδώθηκε σε εκλογικό τμήμα για να… κοιμηθεί και να συνεχίσει την επόμενη μέρα, ενώ κάποιος άλλος πήγε στο νοσοκομείο και πήρε μαζί του και τον σάκο με τις ψήφους!

Τα παραπάνω αποκάλυψε η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Οργάνωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πόπη Μπαλλά, στο πλαίσιο απάντησης για την καθυστέρηση στα επίσημα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής.

Η κ. Μπαλλά σε δηλώσεις της στο στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι: «περιμένουμε ακόμα και τώρα δικαστικό αντιπρόσωπο. Ο συγκεκριμένος μας είπε ότι έκανε μια καταμέτρηση που του βγήκε λάθος. Προσπάθησε και πάλι τη Δευτέρα χωρίς να τα καταφέρει και χθες προσπαθούσε να ολοκληρώσει για να φέρει τα επίσημα αποτελέσματα».

Ενώ συνέχισε: «Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μας έλεγαν ότι υπήρχε μεγάλος φόρτος εργασίας και επιπλέον είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση που αισθάνονταν. Έχουμε αναφορά ότι δικαστικός αντιπρόσωπος κλειδώθηκε σε εκλογικό τμήμα για να κοιμηθεί και να συνεχίσει την επόμενη μέρα».

«Σε μια άλλη περίπτωση ο δικαστικός αντιπρόσωπος πήγε σε νοσοκομείο για να νοσηλευτεί και πήρε μαζί του τον σάκο. Πήγαμε στο νοσοκομείο και πήραμε τα πρακτικά» είπε η Πόπη Μπαλλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.