«Δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή» φώναζαν στον πιλότο

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Κατά την προσαγωγή του πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια φώναξαν «δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή».

Η επί της ουσίας απολογία του αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου δύο ωρες προκειμένου στο μεσοδιάστημα ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης να ενημερωθεί για τα τελευταία στοιχεία της δικογραφίας

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και την θανάτωση του σκυλιού τους, βρίσκεται αυτή την ώρα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη τη νύχτα της 11ης Μαΐου στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη θα ζητήσει ολιγόωρη προθεσμία για να απολογηθεί προκειμένου να λάβει γνώση του συνόλου των αποτελεσμάτων των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αστυνομίας σχετικά με τα ψηφιακά πειστήρια, (κάμερες, κινητά τηλέφωνα και το smartwatch που φορούσε το θύμα) που «έδειξαν» ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν ήταν ο ίδιος.

H τύχη της μικρής Λυδίας

Την ίδια στιγμή στην Εισαγγελία Ανηλίκων βρέθηκε ο δικηγόρος του πιλότου προκειμένου να καταθέσει αίτηση για συνεπιμέλεια του παιδιού του, της μικρής Λυδίας.

Εντός της εβδομάδας κοινωνικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της μικρής. Κοινωνικοί λειτουργοί αναμένεται να επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πάντως, η μητέρα της 20χρονης δεν φαίνεται αρνητική στο να μοιραστεί η επιμέλεια μεταξύ των δύο οικογενειών. Έτσι, το σενάριο της συνεπιμέλειας μοιάζει να είναι ψηλά. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αθανάσιος Χαράμης είμαστε σε συνεννόηση με την οικογένεια του 32χρους ώστε με κατανόηση και αγάπη να γίνει το καλύτερο για τη μικρή λυδία.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας θα δει ποιοι θα είναι τρόποι επικοινωνίας του 32χρονου με το παιδί του.

Συγκλονισμένη η οικογένεια της 

Νωρίτερα παράσταση πολιτικής αγωγής για την τιμωρία του δράστη που δολοφόνησε την κόρη της κατέθεσε πριν λίγο η μητέρα της Καρολάιν μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου της Αθανασίου Χαρμάνη.

Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν.

Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της
Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση
Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί.

Συγκλονίζουν όσα είπε ο συνήγορος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο σύζυγό της.

O κ. Αθανάσιος Χαρμάνης μίλησε για την χαροκαμένη μάνα της Καρολάιν. «Αντιλαμβάνεστε τη θέση της» σημείωσε ο δικηγόρος μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων, όπου έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης ο πιλότος.

«Στη δεύτερη κηδεία του παιδιού της (σσ. στο μνημόσυνο για τα 40 της Καρολάιν), συνειδητοποίησε ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της» συμπλήρωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.