Δολοφονία Κέρκυρα:Θα παραιτηθώ αν αποδειχθεί σεξουαλική κακοποίηση, λέει ο συνήγορος του παιδοκτόνου

Τα αποτελέσματα DNA που θα δείξουν αν η 29χρονη Αγγελική υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης ή ακόμη και βιασμού λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα ανήμερα την Πρωτοχρονιά, περιμένουν οι Αρχές.

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος του παιδοκτόνου της Κέρκυρας, Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε ότι στην περίπτωση που αποδειχθεί σεξουαλική κακοποίηση του θύματος, ο ίδιος θα παραιτηθεί:

«Να δούμε αν υπάρχει αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο εντολέας μου. Εάν διαπιστωθεί κάτι σχετικό, είμαι υποχρεωμένος, αναγκασμένος, να παραιτηθώ από την υπεράσπισή του», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Ant1.

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε ακόμα ότι ο εντολέας του υποστηρίζει ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα, το οποίο διέπραξε «εν βρασμώ» ψυχής.«Θόλωσε το μυαλό μου. Έχασα για ένα – δύο λεπτά την πνευματική μου διαύγεια. Σταμάτησε η σκέψη μου! Σκοτείνιασε το μυαλό μου. Δεν συγχωρώ τον εαυτό μου! Θα αφοσιωθώ στο Θεό», φέρεται να δηλώνει ο πατέρας της 29χρονης, προσθέτοντας ότι του αξίζει η χειρότερη και η πιο αυστηρή ποινή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.