Δύο διασωληνωμένοι μετά από τροχαία με δίκυκλα

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν ένας 17χρονος και ένας 50χρονος μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχαν σε τροχαίο με μηχανή.

Αγωνία για την πορεία της υγείας δυο Πατρινών που βρίσκονται διασωληνωμένοι μετά τον βαρύ τραυματισμό τους σε τροχαία με δίκυκλα, στην Οβρυά και Ροΐτικα αντίστοιχα.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου νοσηλεύεται ο 17χρονος Βασίλης Δημόπουλος σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες από το Pelop.

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή από τη Δευτέρα όταν τραυματίστηκε σε τροχαίο στην περιοχή της Οβρυάς. Έχει τραυματιστεί στον αυχένα, το κεφάλι, τον θώρακα και τα πόδια, ενώ οι δικοί του άνθρωποι δε σταματούν να προσεύχονται και να ελπίζουν πως θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Διασωληνωμένοι Πατρινοί δικυκλιστές μετά από τροχαία με δίκυκλα

«Μαθαίνω ότι αυτή τη στιγμή τον κρατούν στη ζωή τα μηχανήματα. Προσευχόμαστε και ελπίζουμε να τα καταφέρει όμως η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα δύσκολη», δηλώνει η εξαδέλφη του. Ο 17χρονος ασχολείτο με την πυγμαχία όμως το νυχτερινό σχολείο που πήγαινε και η εργασία του δεν του είχαν επιτρέψει να ξεκινήσει και φέτος. Το τροχαίο μάλιστα συνέβη όταν έφυγε για λίγο από την δουλειά του (φανοποιείο στην περιοχή Κρήνη), προκειμένου να πάρει το κολατσιό του.

Διασωληνωμένος στον “Άγιο Ανδρέα” ο 50χρονος Γιώργος Μασούρας

Διασωληνωμένοι Πατρινοί δικυκλιστές μετά από τροχαία με δίκυκλα

Στο νοσοκομείο «ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 50χρονος Γιώργος Μασούρας, ο οποίος βρέθηκε στο οδόστρωμα όταν το δίκυκλο που οδηγούσε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του στα Ροϊτικα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι στο ρείθρο του πεζοδρομίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 50χρονος οδηγός επέστρεφε με το δίκυκλό του από την θάλασσα όπου κολυμπούσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.