Δυο ώρες κατέθετε για τις υποκλοπές ο Γρηγόρης Δημητριάδης

Δίωρη κατάθεση έδωσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, ο Γρηγόρης Δημητριάδης, για την υπόθεση των υποκλοπών.

Πρόκειται για ένα κομβικό πρόσωπο για την υπόθεση λόγω της θέσεως που κατείχε ο Γρηγόρης Δημητριάδης ως πρώην γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού και το περιεχόμενο της κατάθεσης του καλύπτεται από τη μυστικότητα της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης.

Πάντως ο Γρηγόρης Δημητριαδης αν και προσερχόμενος μπήκε από την κεντρική είσοδο του κτιρίου του Αρείου Πάγου εν τούτοις μετά το τέλος της εξέτασης του επέλεξε να αποχωρήσεις υπό απόλυτη μυστικότητα προφανώς από το γκαράζ του δικαστικού κτιρίου για να αποφύγει δημοσιογράφους και τηλεοπτικές κάμερες που τον ανέμεναν στην είσοδο.

Δικαστικές πηγές πάντως επισημαίνουν ότι η κινητικότητα που υπάρχει στην υπόθεση δείχνει ότι η σοβαρή αυτή έρευνα βρίσκεται στο τέλος της.

Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα ο κ. Ζήσης θα συντάξει το πόρισμα του και θα το παραδώσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη η οποία θα έχει και τον τελευταίο λόγο για τις επόμενες κινήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.