Δύσκολες ώρες για την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Πέθανε η μητέρα της

Βαρύ πένθος για την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τους συγγενείς της αφού πέθανε σήμερα Παρασκευή (24,05.2024) η πολυαγαπημένη της μητέρα.

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες που βιώνει η γνωστή ερμηνεύτρια που έχασε την μαμά της. Η 66χρονη Ελευθερία Αρβανιτάκη διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με την μητέρα της αφού ουσιαστικά μεγάλωσε μόνο με εκείνη, μετά τον θάνατο του πατέρα της όταν η ίδια ήταν μόλις 10 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση μετέφερε στα social media με μια μακροσκελή ανάρτηση η σύζυγος του αδελφού της. Η κηδεία της θα γίνει στον τόπο καταγωγής της, στην Ικαρία.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια. Φοβόταν τα ναρκωτικά και το να μπλέξεις με παρέες που δεν θα σου προσφέρουν, αλλά θα σου πάρουν πράγματα. Την καταλάβαινα, αλλά ήξερα τι έκανα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε ανεβάσει μία τρυφερή εικόνα με την κόρη της και την μητέρα της πριν 3 χρόνια.

 

«Η μαμά μου ήταν λίγο συντηρητική. Ήταν και εκείνα τα χρόνια που οι μαμάδες φοβόντουσαν πιο πολύ την έκθεση, ήθελαν κάτι πιο σίγουρο για το παιδί τους. Η μαμά μου δεν χάρηκε καθόλου στην αρχή όταν έμπλεξα με τη μουσική, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα. Έτσι κι αλλιώς οι πρώτες μου παραστάσεις ήταν με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον οποίο ήξερε και συμπαθούσε πολύ και την πήρε και ο Διονύσης Σαββόπουλος και της είπε ότι θα με προσέξουν. Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν 10 ετών. Οπότε η μνήμη μου για τα χρόνια εκείνα, δεν είναι τόσο καλή. Δεν θυμάμαι πολλά πράγμα. Πολύ πιθανό να τα διέγραψα», είχε πει η τραγουδίστρια σε άλλη συνέντευξη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.