«Έχεις Βαφτιστήρι!»: Φέτος το Πάσχα κάνε ένα ταξίδι προσφοράς και στήριξε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Με το σύνθημα «Έχεις Βαφτιστήρι!» σε προσκαλούμε φέτος το Πάσχα να κάνεις ένα ταξίδι προσφοράς στηρίζοντας τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Με μια δωρεά σου βοηθάς να πραγματοποιήσουμε τις ευχές των παιδιών μας στα Σπίτια Φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, και τα παιδιά ευάλωτων οικογενειών στα προγράμματα κοινότητας στον Κολωνό.

Γιατί να βοηθήσω;
Στα 7 Σπίτια Φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου φιλοξενούνται παιδιά που απομακρύνονται από την βιολογική τους οικογένεια από τον εισαγγελέα. Τα παιδιά μεγαλώνουν στην Κιβωτό του Κόσμου και έχουν πολλές ανάγκες, όπως όλα τα παιδιά του κόσμου!

Φέτος το Πάσχα, κάνε ένα ταξίδι προσφοράς και βοήθησε να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών της Κιβωτού για σοκολατένιες λιχουδιές, λαμπάδες, καινούρια αθλητικά παπούτσια και πασχαλινά γεύματα σε όλη την Ελλάδα.

Πώς μπορώ να βοηθήσω;
Μπες στο ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ στο siteτης Κιβωτού www.kivotostoukosmou.org και επίλεξε το ποσό που σε ενδιαφέρει και τον τρόπο δωρεάς. Ενδεικτικά, με τις παρακάτω δωρεές προσφέρεις:

Με δωρεά 10€ προσφέρεις ένα σοκολατένιο γλύκισμα

Με δωρεά 25€ προσφέρεις μια γιορτινή λαμπάδα

Με δωρεά 50€ προσφέρεις προϊόντα για το πασχαλινό τραπέζι

Με δωρεά 100€ προσφέρεις ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια

Άλλο ποσό που επιθυμείς
Κάλεσε ή στείλε τη λέξη «Βαφτιστήρι» στο 19828 για να στηρίξεις την Πασχαλινή μας εκστρατεία (με χρέωση 2,73€ ανά sms και 2,60€ ανά κλήση)
Μοιράσου την εκστρατεία μας στο Facebook, το Instagram και το LinkedΙn και δώσε έμπνευση σε φίλους και γνωστούς για να προσφέρουν κι εκείνοι.

Λίγα λόγια για την Κιβωτό του Κόσμου
Η Κιβωτός του Κόσμου είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που φιλοξενεί και φροντίζει ευάλωτα παιδιά  6-18 ετών σε Σπίτια Φιλοξενίας κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Παράλληλα, έχει αναπτύξει προγράμματα κοινότητας για ευάλωτες οικογένειες με ανήλικα τέκνα, όπως Παιδικός Σταθμός, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, και Ενισχυτική Διδασκαλία, με επίκεντρο την έδρα του οργανισμού στον Κολωνό. Δείτε περισσότερα εδώ www.kivotostoukosmou.org

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Εκάβη Βαλλερά στο 2105141953 και στο [email protected]

Βαλσαμόλαδο ή Σπαθόχορτο
Το βαλσαμόλαδο, αλλιώς σπαθόλαδο, προέρχεται από την ανάμειξη του σπαθόχορτου με βρώσιμο έλαιο – συνήθως ελαιόλαδο – μετά από ζύμωση του μίγματος σε βάζο στον ήλιο, για 40 ημέρες. Χρησιμοποιείται ως άριστο επουλωτικό, αναπλαστικό και μαλακτικό σε δερματικά προβλήματα, όπως: πηγές, κοψίματα, εγκαύματα, σύγκαμα μωρού, κατακλίσεις, και άλλους δερματικούς ερεθισμούς, τσιμπήματα εντόμων κ.α.

Έλαιο Λεβάντας
Ένα από τα θεραπευτικά βότανα που χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα είναι η λεβάντα η οποία περιλαμβάνεται στα πλέον διαδεδομένα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, καθώς διαθέτει χαλαρωτικές, αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται για την περιποίηση των τραυμάτων και μωλώπων, ως χαλαρωτικό σε μορφή αφεψήματος, ως αιθέριο έλαιο σε λουτρά, ποδόλουτρα και αποξηραμένη στο χώρο.

Επίσης, χρησιμοποιείται ως αντισπασμωδικό για να ηρεμήσει από τον βήχα, το κρυολόγημα, τη γρίπη, μέχρι το άσθμα και τη βρογχίτιδα. Καταπραΰνει τη δυσπεψία, τον πονοκέφαλο, τους ρευματικούς και μυϊκούς πόνους.

Κηραλοιφή
Η κηραλοιφή δίνει ελαστικότητα και απαλότητα στο δέρμα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κρέμα ημέρας ή κρέμα σώματος. Λόγω της αντιβιοτικής και αναπλαστικής της δράσης, επουλώνει αποτελεσματικά παθήσεις του δέρματος, όπως σπυράκια λόγω ακμής, κάψιμο, αλλεργίες, έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα, ξηροδερμία, πληγές, κ. α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.