«Έχω δισ. ευρώ – Μου τα έφαγε ο πατέρας του παιδιού μου»

Την ώρα που το θύμα, ο 68χρονος γιατρός που πυροβολήθηκε από την Κλοντιάνα Τσέλο, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τα όσα ακατάληπτα υποστηρίζει η δράστις δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr η δράστις της επίθεσης στο Χαλάνδρι, Κλοντιάνα Τσέλο, επικοινώνησε πριν από περίπου έξι μήνες με στέλεχος μεγάλης επενδυτικής εταιρείας, που εδρεύει επίσης στο Χαλάνδρι, για να επενδύσει τα χρήματά της.

Όπως ανέφερε σε μεγαλοστέλεχος της εταιρείας τα χρήματα που ήθελε να επενδύσει, ήταν κάποια δισ. ευρώ. Ο έμπειρος διαχειριστής τη ρώτησε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα επιθυμούσε να επενδύσει τα χρήματα της κι εκείνη του απάντησε πως δυστυχώς της τα πήραν όλα, ο πρώην σύντροφός της με τη βοήθεια κάποιων άλλων επιχειρηματιών.

Ο έμπειρος επαγγελματίας της απάντησε πως δεν τον ενδιαφέρει η οικογενειακή της κατάσταση και πως καλό θα ήταν να εστιάσουν στο κομμάτι των επενδύσεων. Ωστόσο, η Κλοντιάνα Τσέλο επέμεινε και ξεκίνησε να τον ρωτάει αν κάποιος γνωστός του πατέρα του παιδιού της έχει επενδύσει χρήματα στην συγκεκριμένη εταιρεία και αν θα μπορούσε να τη βοηθήσει ώστε να πάρει τα χρήματα αλλά και την κόρη της πίσω. Μάλιστα, στην ιστορία της έκανε λόγο για παιχνίδι στημένο όπου εμπλέκονται ακόμα και Δικαστικοί.

Το στέλεχος της επενδυτικής εταιρείας κεφαλαίων της απάντησε πως δεν μπορεί να συνεχίσει τη κουβέντα μαζί της καθώς ο λόγος που τηλεφώνησε ήταν για να ζητήσει βοήθεια για προσωπικούς της λόγους και όχι για να επενδύσει τα δισ. ευρώ που υποστήριξε αρχικά ότι διέθετε.

Η Κλοντιάνα Τσέλο φαίνεται πως επέμεινε καθώς του ανέφερε διαρκώς, χωρίς να τον γνωρίζει, πως αν τη βοηθούσε θα έβαζε ένα μεγάλο ποσό της περιουσίας της στη συγκεκριμένη εταιρία για επενδύσεις.

Όπως ήταν φυσικό το στέλεχος δεν πείστηκε και σταμάτησε εκεί η επικοινωνία τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.