«Έχω κάνει άμβλωση και είναι ένα “αγκάθι” για μένα»

Η Λίτσα Γιαγκούση έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον γάμο της, αλλά και την άμβλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και η οποία αποτελεί «αγκάθι στη ζωή της».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αρχικά, εξήγησε τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της. «Νομίζω δεν υπάρχει άνρθωπος που να μην του δίνει ενέργεια ο έρωτας. Νιώθεις ότι δεν πατάς στη γη», δήλωσε.

Όσο για τον γάμο της και το «μυστικό» που τον κρατά ζωνταντό παρά το πέρασμα του χρόνου, ανέφερε: «Η βαθιά αγάπη, η εκτίμηση και ότι θαυμάζουμε ο ένας τον άλλο. Περνάμε όμορφα και χωρίς παρέα, γελάμε πολύ. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, γιατί και ο Μανώλης είναι της δουλειάς και όλη μέρα είμαστε μες στη μουσική. Τον ακούω να παίζει και τραγουδάω κι εγώ».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύζυγό της και τα όσα θαυμάζει σε εκείνον: «Πολλά πράγματα θαυμάζω. Είναι πανέξυπνος, πνευματώδης και πολύ καλής πάστας άνθρωπος. Είναι πολύ καλός μουσικός και μου αρέσει που αγαπάει τόσο πολύ το μπουζούκι, είναι η ζωή του κι είναι από τους καλύτερους», ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που με έδεσε περισσότερο μαζί του ήταν ότι δεν καταφέραμε να μείνουμε χώρια, ένω έχουμε χωρίσει δύο φορές».

Τέλος, αναφορικά με τη μητρότητα και την άμβλωση, στην οποία είχε προχωρήσει: «Δεν μου λείπει ένα παιδί, γιατί μάλλον δεν το έχω ζήσει και σου λείπει κάτι, μόνο όταν το έχεις ζήσει. Έχω όλα αυτά τα ζωάκια μέσα στο σπίτι, που είναι η ζωή μου και το υποκαθιστούν, αν όχι αντικαθιστούν. Έχω κάνει άμβλωση και είναι ένα “αγκάθι” για μένα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.